AV

Audiovisuele totaaloplossingen inclusief infrastructuur voor elektra en data. Dat is waar Avecpro voor staat.

Wij zijn specialisten in de realisatie van de best doordachte audiovisuele technologie, geïntegreerd in een optimaal geschikt gemaakte omgeving. Wij creëren zo een audiovisuele oplossing waarin beeld, geluid en techniek optimaal op elkaar zijn afgestemd en bedrijfszeker wordt opgeleverd. Sprankelende beelden, kristalhelder geluid, sfeervolle verlichting en een betrouwbare technische installatie.

Detailhandel, ontvangst, conferentie-, wacht- en vergaderruimtes, representatieve locaties, boardooms, horeca en alle andere accommodaties waar AV-middelen nodig zijn. Onderscheidende audiovisuele producten en diensten. Zowel stand-alone als volledig geïntegreerd in een audiovisueel totaalconcept. Aangevuld met uitgebreide audiovisuele service, van onderhoudscontract tot updates.

Avecpro is niet merkgebonden en maakt altijd de beste keuze uit de beschikbare mogelijkheden. Wij zijn gewend om samen te werken met bestaande projectteams op locatie en hebben veel ervaring in het combineren van onze diensten en producten met bestaande apparatuur.

Uw beeld en geluid: Avecpro denkt mee en kiest altijd de beste oplossing.