Camerabewaking

Met een professioneel camerabewaking-systeem heeft u een paar extra ogen. Het zorgt voor overzicht over uw pand, gasten, (publieke) ruimtes, evenement en andere toepassingen. Maar camerabewaking is ook aantoonbaar effectief  tegen diefstal, vandalisme en overvallen.

Het juiste advies en de meest geschikte toepassing maken het verschil tussen veilig en onveilig. Avecpro helpt u de beste keuze te maken uit de verschillende bewakingscamera-systemen. Van dome tot bullet-camera. Van cube tot 360-graden camera en van infra-rood tot HD-lenzen. Avecpro adviseert.

Na een gedegen advies stellen wij uw camerabewaking-systeem samen. We maken een keuze uit een brede productenreeks, variërend van diverse soorten camera’s, recorders, software, monitoren en bedieningspanelen tot diverse toepassingen voor transmissie, distributie en waarneming.

Avecpro beschikt verder over een mobiele toezichtwagen die is voorzien van de meest moderne camerabewakings-technieken. Inzetbaar voor publieksevenementen, festivals (winkel)straatbewaking, en vandalismebestrijding.

Avecpro: veelzijdig in veiligheid.